Materieel

Hijskranen

Voor het hijsen, verplaatsen of laten zakken van zware objecten en machines hebben wij verschillende soorten hijskranen. Wij kunnen zowel mobiele telescoopkranen als mobiele torenkranen leveren. Wij helpen met het kiezen van de hijskraan die qua afmetingen, gewicht, reikhoogte, belastbaarheid en wendbaarheid het best passend is voor de taak in kwestie.

Telescoopkranen

Een telekraan heeft een uitschuifbare hijsarm. De telescooparm kan omhoog en omlaag scharnieren en draaien ten opzichte van het onderstel. Onze telescoopkranen hebben een range van 50 tot en met 1200 ton.

Compactkraan

Onze radiografisch bedienbare mini hijskraan is super compact en daarom ideaal voor lastig bereikbare plaatsen. Door zijn rupsbanden is deze kleine telescoopkraan prima geschikt voor ruwe ondergronden.

Hoogwerkers

Met een hoogwerker kunnen onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden op hoogte uitgevoerd worden. Voor werk op hoogte kunnen wij onze mobiele tele- en torenkranen van een werkbak voorzien.

Trekker-trailers en semi diepladers

Wij hebben verschillende vrachtwagens met oplegger voor transport via de weg.

Bakwagens met laad en loskranen

Onze vrachtwagens met bak en laad-loskraan erop bevestigd, bieden de mogelijkheid om zowel zware objecten op de wagen te laden, als deze te vervoeren en te lossen.

Ponton

Ons eigen ponton staat altijd voor ons ter beschikking. Vanuit onze loods rijden we de kraan op het ponton dat in de rivier de Zaan ligt. Het ponton wordt naar de locatie gesleept door ons vaste sleepbedrijf, zodat de kraanmachinist vanaf de waterkant zijn werk kan doen.

Heftrucks

We hebben heftrucks die rijden op diesel, elektra, of gas. Onze heftrucks kunnen door onze heftruckchauffeurs zonder probleem uitgerust worden met een verlenglepel of hijshaak.