Diensten

Joh. Schol B.V. is in staat om het complete aanbod van diensten voor het hijsen of vervoeren van materialen en machines te leveren. Ook voor het plegen van onderhoud of reparaties op hoogte hebben wij het juiste materieel.

  • Werk op het water

Uniek aan Joh. Schol B.V. is dat wij beschikken over een eigen ponton. Dit ponton gebruiken wij voor locaties waar te weinig ruimte is, of voor plekken die voor een kraan niet via de weg te bereiken zijn. Op het ponton kan een kraan vanaf het water opereren, bijvoorbeeld aan de achterkant van een fabriek.

Door onze locatie aan de rivier de Zaan, hebben wij de mogelijkheid om onze kranen direct vanuit de loods ons ponton op te rijden. Omdat het ponton eigen bezit is, kunnen wij hier ten alle tijden gebruik van maken.

Om op locatie te komen nemen wij altijd ons vaste sleepbedrijf in de hand, met als voordeel: De locaties waar wij onze werkzaamheden verrichten zijn de schipper bekend, hij weet wat zijn combinatie tijdens de hijswerkzaamheden kan en hoe deze reageert. Ook zijn de schipper en de machinist op elkaar ingesteld, waardoor het project soepel verloopt.